torstai 19. syyskuuta 2013

Arki

Ylihuomenna Yäkin pitäisi olla viimeistään kuollut ja kuopattu. Menetän pienen ystäväni! Ei se ole kyllä itsestään merkkejä näyttänyt moneen moneen päivään, eikä sitä enää edes muista muutakuin ruokailuiden ohessa kun pitää ottaa lääkkeet. Nyt jo uskaltaa tehdä normaaleita asioita. Ei se pirulainen kuitenkaan hiljaa lähde. 9 päivää kuitenkin vielä lääkitystä jäljellä....

Mutta enivei, elämä on palautunut pikkuhiljaa normaaliksi. Sunnuntaina kävimme kahden kämppikseni kanssa ajelemassa toisella puolella Bukitia, eli Nusa Dualla. Se on Kutan jälkeen toinen turistikaupunki, ja se muistutti monesta kohtaa Kanarian saaria. Rakennettuja rantoja ja paidattomia vanhuksia. Maisemat siellä oli kuitenkin ihanat! Skootterilla kun ajelee, ei ehdi paljon kuvailla (paitsi punaisissa liikennevaloissa), tai ainakaan saa hyviä kuvia. Taas nekin vähät mitä sain näkee Facebookista, koska en saa vieläkään lisättyä niitä tänne...

Ajoimme sinne pientä tietä, jolla ei (Balin mittapuulla) ollut kovinkaan paljoa liikennettä ja tien vierusto oli ihanan rehevää ja vihreää. Eksyimmekin kerran-pari, mutta ei se Balilla haittaa. Kyllä kai sitä aina kotiin löytää. Lopulta pääsimme rannalle, joka oli ihanan aalloton ja hiekkapohjainen. Täällä on tottunut, ettei vesi ole normaalisti kovinkaan uintikelpoista suurten surffiaaltojen takia. Tämäkin oli selvästi raknnettu ranta, sillä kaukana näkyi miten suuremmat aallot hajosivat.

Maanantai meni koko päivä yhden skootterin hakemiseen Kutalta tänne meille.
Tytsyt halusivat yhden pyörän, mutta eivät uskaltaneet ajaa sitä tuossa ruuhkassa tänne itse, joten tarjouduin avuksi. Itse ajoin oman Skoopyni Kutalta kotiin heti harjoittelematta, ja se oli niin kamalaa etten toivo sitä pahimmalle vihamiehellenikään! :D Nyt tuo moottoritie eli Sunset Road menee jo näppärästi, mutta vielä en sinne ole ihan yksin joutunutkaan. Nykin ajelin kiltisti Jullen perässä.

Eilen kävimme taas rannalla. Tällä kertaa uudella, Binging -nimisellä rannalla. Ilma ei ollut niin kovin lämmin mihin on tottunut, tekikin välillä ihan hyvää pieni tuulen vire. Illalla sai syömään lähtiessä laittaa päälle jopa pitkähihaisen! Toivottavasti ei kuitenkaan tule tavaksi. Vaikka tuskin, sadekausi alkaa tehdä jo tuloaan ja ilmoista tulee painostavia ja kosteita. Maa rehevöityy entisestään.

Tänään oli ihana koulupäivä! Meillä oli ensimmäinen kunnon workshop, meidän piti ajaa Balin pääkaupunkiin Denpasariin tekemään palmunlehdistä Balilaisia koristeita. Aluksi se oli vähän turhauttavaa, kun osasin juuri niin hyvin kun minulla riittää kädentaitoja. Kyllä se siitä lähtikin menemään ja tein jopa KOLME ornamenttia!

Nyt alkoi kuitenkin viikonloppu, ja menoa ja meininkiä on tiedossa! Tänään on täysikuu, eli Full Moon partyt ihanalla Padang padang beachilla, ja huomenna aamulla laskemaan koskea!! Ei muuta kun hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti