lauantai 14. syyskuuta 2013

Elämäni Yäkki-Makupalan kanssa


Kyllä. Olen nimennyt pienen ystäväni. Sen nimi on Yäkki-Makupala. Se antaa merkkejä itsestään aina silloin tällöin, mutta oma oloni on kohentunut huomattavasti. Lääkkeet tehoavat jo hyvin, ja uskaltaudun jo lähtemään pois kotoa. Koko lääkearsenaali tulee kuitenkin varmuuden vuoksi aina ottaa mukaan, jos Yäkki meinaa alkaa ryppyilemään.

Kovin pitkäksi aikaa ei kuitenkaan uskalla lähteä. Eilen lähdimme K:n kanssa Uluwatuun syömään ja katsomaan surffareita. K:kin on ollut kipeä, ja olemme molemmat aika kypsiä tähän kotona makoiluun. Ajoimme sinne ja kaikki oli ian hyvin. Viihdyimme parikin tuntia ja katselimme kuinka prot surffaa. Se oli aivan mielettömän siistiä! Kunpa joskus itsekin…. Hetken aikaa auringossa kuitenkin sai Yäkin villiintymään, joten tulimme kiireen vilkkaa kotiin. Kotiin päästyämme K taisi kuitenkin olla minua kipeämpi, sillä hän ei edellisellä lääkärikerralla saanut tietää tarkkaan mikä häntä vaivaa.

Tänään lähdin K:n kaveriksi taas lääkäriin. Itsellä ei onneksi ollut sinne mitään asiaa, mutta halusin mennä kaveriksi. Itseä ainakin inhottaisi ajatus mennä yksin. Päivä on ollut aika rauhallinen, ja Yäkkikin on ollut aika rauhassa. Krooninen vatsakipu tässä nyt on ollut koko ajan, mutta se on onneksi pientä. Tänään on kuitenkin lauantai, joten aion tehdä tänään muutakin kuin maata kotona. Ensin aion myrkyttää kaikki torakoiden sisäänkäynnit talosta (huoneessani oli eilen 10 senttinen ilkiäinen), ja illalla kutstuu Padang Padangin beach partyt! Sanoi Yäkki mitä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti